Tarkka merkkausjälki lähes kaikille pinnoille

Lasermerkkaus

Lasermerkkaus on nopea ja joustava tapa merkitä logot, symbolit, tekstit, sarjanumerot ja QR-koodit kustannustehokkaasti suoraan tuotteeseen. Lasersäteen polttopiste on äärimmäisen pieni, jolloin pienen ja tarkkuutta vaativan logon tai tekstin merkkaus onnistuu tarkasti myös pieneen tilaan ja kaareville pinnoille.

Laajan konekantamme ansiosta, pystymme työstämään lähes kaikkia materiaaleja: metallia, muovia, nahkaa, puuta, lasia, kiveä, posliinia sekä keramiikkaa.

Laserleikkaus

Voimme laserleikata monia orgaanisia materiaaleja, muun muassa puuta, nahkaa, muovia, akryylia, puukuitulevyjä sekä kumia. Esimerkiksi kaksikerroksiset muovikilvet voidaan ensin merkata ja sen jälkeen leikata haluttuun muotoon tehokkaan konekantamme avulla.

3D-lasermerkkaus

3D-lasermerkkauksen erikoisuus on tarkka jälki myös haastaviin muotoihin. Lasersäde seuraa tuotteen pintaa portaattomasti ja ohjelmamme korjaa vääristymät, jotka aiheutuvat merkattavan tuotteen muodosta. Näin esimerkiksi termosmukin kylkeen voidaan lasermerkata entistä suurempia logoja, jotka ovat lähes mukin halkaisijan kokoisia.

Asiantuntijapalvelut

Teemme työmme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Aloitamme projektit tarvittaessa merkkaustestillä, kun haluamme varmistaa tuotteen ja materiaalin mahdollisuudet lasermerkkaukseen. Teemme merkinnät asiakkaan ollessa läsnä toimipisteellämme ja tarvittaessa valmistamme prototyyppisarjat tarkempaa tarkastelua varten. Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä jälkeemme!

Tarkka ja kulumaton merkkausjälki syntyy lasereiden parhaimmistolla – käytössämme on sveitsiläiset TRUMPF-laserin merkkauskoneet.

Kulumaton merkkaus ilman kemikaaleja, ympäristöystävällisesti

Lasermerkkaus

Lasermerkkauksessa ei käytetä mitään painovärejä ja on siten erittäin ympäristöystävällinen tapa merkata tuotteita. Lasermerkkauksesa tuotteeseen ei tuoda ulkoisesti muuta ainetta. Merkintä syntyy kun säde kohtaa tuotteen pinnan, höyrystämällä ainetta tai muuttamalla sen rakennetta. Näin ollen merkintä on käytännössä ikuinen.

Laserleikkaus

Laserleikkauksesta syntyvät savukaasut puhdistetaan monitasoisen filtterin avulla. DeepPleat Duo esifiltteri puhdistaa suurimmat leikkauksesta syntyvät pienhiukkaset, jonka jälkeen HEPA-filltteri ja kemikaalifiltteri vangitsevat loputkin hiukkaset. Filtteröinnin jäljiltä tuotokseksi jää vain puhdasta ilmaa! 

Tutustu palvelemiimme toimialoihin

Toimialat