Elektroniikkateollisuus

Toteutamme elektroniikkateollisuuden asiakkaillemme esimerkiksi logo- sekä tuotesarjamerkinnät, etu- ja takapaneelien merkinnät ja muottikaiverrukset.

Lääketeollisuus

Lääketeollisuuden parissa työskentelevät asiakkaamme hoitavat kauttamme niin logo- ja tuotesarjamerkinnät, UDI-merkinnät kuin tyyppikilpimerkinnätkin. Vaihtuvat tiedot, esimerkiksi sarjanumeroinnit ja päiväykset, onnistuvat tehokkaasti teknologiamme avulla. Toteutamme myös muottikaiverretut dosetit ja laboratoriotuotteet.

Erikoisuutemme on kylmäprosessimerkinnät muovituotteisiin – tämän prosessin avulla saamme aikaan siistin ja pysyvän merkinnän, aiheuttamatta materiaalin sulamista tai palamista.

Konepajat

Toimitamme asiakkaillemme erilaiset tyyppikilvet, joiden materiaalina toimivat kaikki metallit, erityisesti eloksoidut alumiinikyltit. Myös tyyppikilpitarrat kuuluvat valikoimaamme. Näiden tuotteiden etu on keveys, tinkimättä pysyvyydestä tai kylmän, kuuman ja uv-valon kestävyydestä.

Lasermerkkauksen avulla toteutamme asiakkaidemme tuotteisiin vaihtuvat tiedot, kuten esimerkiksi sarjanumerot, viivakoodit, QR-koodit ja päiväykset. Muottikaiverrustekniikan myötä valmistamme esimerkiksi polkupyörien heijastimet ja kahvat sekä työkoneiden valot.

Avullamme asiakkaamme saavat tarvitsemansa tuotemerkinnät.

LVI-teollisuus

LVI-teollisuuden asiakkaillemme toteutamme esimerkiksi konehuone- ja konekyltit sekä opasteet.

Liikelahjat

Merkkaamme logonne suoraan haluamaanne tuotteeseen. Korkean laadun takaamiseksi vektoroimme aina logotiedostonne. Tämän prosessin johdosta logo voidaan skaalata tuotteen koon mukaan laadusta ja tarkkuudesta tinkimättä. Ennen tuotantoa lähetämme teille digitaalisena vedoksena kuvan liikelahjatuotteesta, johon logonne on sijoiteltu. Miltä kuulostaisi esimerkiksi erilaisten retkituotteiden merkkaus yrityksenne logolla – kauttamme onnistuu niin veitset, eväsrasiat, termospullot, kuksat, reput hanskat kuin makkaratikutkin!

Lasermerkkauksen anisoista pystymme toteuttamaan liikelahjoihin myös vaihtuvat nimet, sarjanumerot sekä QR-koodit kustannustehokkaasti.

Muottikaiverrus

Lasermerkkauslaitteet soveltuvat erittäin hyvin ruiskupuristemuotteihin tulevien merkintöjen kaiverrukseen. Lasersäteen halkaisijan ollessa vain 28μm, esimerkiksi CE-merkit, logot ja muut tekstit saadaan merkattua erittäin tarkasti ja pysyvästi muotteihin.

Projektit ja erikoistyöt

Olemme olleet mukana toteuttamassa erilaisia erikoistöitä – lasermerkkauksen ansiosta jälki on pysyvää ja kestävää! Stefan Lindforsin Symbiosis-taideteos sekä John Nurminen -säätiön Puhdas Itämeri -kampanjan Horisontti-taideteos ovat syntyneet tehtaallamme.

Olemme valmistaneet Kytäjä Golfin golfkentällä olevat teebox-merkit, joissa näkyy golfseuran logo ja väylän numero. Merkit on pulverimaalattu ja sen jälkeen lasermerkattu kylmäprosessina. Tämän ansiosta merkit kestävät ulkoilmassa, sateessa ja auringonpaisteessa.

Asiantuntijapalvelut

Teemme työmme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Aloitamme projektit tarvittaessa merkkaustesteillä, kun haluamme varmistaa tuotteen ja materiaalin mahdollisuudet lasermerkkaukseen. Teemme merkinnät asiakkaan ollessa läsnä toimipisteellämme ja tarvittaessa valmistamme prototyyppisarjat tarkempaa tarkastelua varten. Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä jälkeemme!

Tarkka ja kulumaton merkkausjälki syntyy lasereiden parhaimmistolla – käytössämme on sveitsiläiset TRUMPF-laserin merkkauskoneet.