Elektroniikkateollisuus

Toteutamme elektroniikkateollisuuden asiakkaillemme esimerkiksi logo- sekä tuotesarjamerkinnät, etu- ja takapaneelien merkinnät ja muottikaiverrukset.

Lääketeollisuus

Lääketeollisuuden parissa työskentelevät asiakkaamme hoitavat kauttamme niin logo- ja tuotesarjamerkinnät, UDI-merkinnät kuin tyyppikilpimerkinnätkin. Vaihtuvat tiedot, esimerkiksi sarjanumeroinnit ja päiväykset, onnistuvat tehokkaasti teknologiamme avulla. Toteutamme myös muottikaiverretut dosetit ja laboratorituotteet.

Erikoisuutemme on kylmäprosessimerkinnät muovituotteisiin – tämän prosessin avulla saamme aikaan siistin ja pysyvän merkinnän, aiheuttamatta materiaalin sulamista tai palamista.

Konepajat

Toimitamme asiakkaillemme erilaiset tyyppikilvet, joiden materiaaleina toimivat kaikki metallit, erityisesti eloksoidut alumiinikyltit. Myös tyyppikilpitarrat kuuluvat valikoimaamme. Näiden tuotteiden etu on keveys, tinkimättä pysyvyydestä tai kylmän, kuuman ja uv-valon kestävyydestä.

Lasermerkkauksen avulla toteutamme asiakkaidemme tuotteisiin vaihtuvat tiedot, kuten esimerkiksi sarjanumerot, viivakoodit, QR-koodit ja päiväykset. Muottikaiverrustekniikan myötä valmistamme esimerkiksi polkupyörien heijastimet ja kahvat sekä työkoneiden valot.

Avullamme asiakkaamme saavat tarvitsemansa tuotemerkinnät, kuten saunamittarit ja mitta-asteikot astioihin.

Liikelahjat

Merkkaamme logonne suoraan haluamaanne tuotteeseen. Korkean laadun takaamiseksi vektoroimme aina logotiedostonne. Tämän prosessin johdosta logo voidaan skaalata tuotteen koon mukaan laadusta ja tarkkuudesta tinkimättä. Ennen tuotantoa lähetämme teille digitaalisena vedoksena kuvan liikelahjatuotteesta, johon logonne on sijoiteltu. Miltä kuulostaisi esimerkiksi erilaisten retkituotteiden merkkaus yrityksenne logolla – kauttamme onnistuu niin veitset, eväsrasiat, termospullot, kuksat, reput, hanskat kuin makkaratikutkin!

Lasermerkkauksen ansiosta pystymme toteuttamaan liikelahjoihin myös vaihtuvat nimet, sarjanumerot sekä QR-koodit kustannustehokkaasti.

Erikoistyöt

Vahvan ammattitaitomme ja modernin konekantamme ansiosta pystymme tekemään paljon muutakin kuin perinteisiä lasermerkkauksia. Pystymme toteuttamaan reikiä ohuisiin metalleihin kuten korvakoruihin ja riipuksiin ja leikkaamaan ohuita metallilevyjä.

Muita erikoistöitämme ovat muun muassa materiaalin höyrystäminen kuten piirilevyjen pinnoitteen poisto ja materiaalin pinnan modifiointi, kuten karhennus liimausta varten. Pystymme muuttamaan materiaalin väriä rikkomatta materiaalin pintaa, joka soveltuu esimerkiksi leikkaussali-instrumenteille. Kylmäprosessin avulla voimme merkata herkästi lämpöön reagoivia materiaaleja, kuten muovituotteita, ilman palamista tai sulamista. 

Asiantuntijapalvelut

Teemme työmme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Aloitamme projektit tarvittaessa merkkaustestillä, kun haluamme varmistaa tuotteen ja materiaalin mahdollisuudet lasermerkkaukseen. Teemme merkinnät asiakkaan ollessa läsnä toimipisteellämme ja tarvittaessa valmistamme prototyyppisarjat tarkempaa tarkastelua varten. Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä jälkeemme!

Tarkka ja kulumaton merkkausjälki syntyy lasereiden parhaimmistolla – käytössämme ovat sveitsiläiset TRUMPF-laserin merkkauskoneet.

Tutustu tarkemmin toteutuksiimme

Referenssit