LMP-Merkkaus Oy

Olemme tehneet lasermerkkausta ammattitaidolla jo vuodesta 1992. Yrityksemme tarinan alusta saakka olemme uskoneet vahvasti yhteistyön voimaan – kumppanimme ja asiakkaamme ovat moninaisten alojen erikokoisia toimijoita.

Haluamme osallistaa kumppanimme ja asiakkaamme lasermerkkausprosessin jokaiseen työvaiheeseen. Kutsumme heidät esimerkiksi mukaan seuraamaan prototyyppitestauksia ja vastavuoroisesti olemme mukana heidän tuotekehitysprojekteissansa. Nämä kanssakäymiset ovat kehittäneet toimintaamme kohti innovatiivisia ratkaisuja – emme pelkää haasteita, vaan kohtaamme ne rohkeasti ja ennakkoluulottomasti.

Käytössämme on kuusi erilaista merkkauslaitetta sekä yksi myös merkkaukseen sopiva leikkauskone, joiden avulla voimme työstää lähes kaikkia materiaaleja. Olemme merkanneet niin metallia, muovia, nahkaa, puuta, lasia, kiveä, posliinia kuin keramiikkaakin. Olemme valmiita ottamaan osaamisestamme mittaa erilaisten materiaalien työstön kautta. Haasta siis meidät!

Toimimme yhteistyössä Apricon Oy:n kanssa, jolla on asiakkainaan keskisuuria- sekä suurteollisuusyrityksiä. Apricon Oy edustaa TRUMPF Laseria Suomessa ja Baltiassa. Saksalainen TRUMPF Laser on globaali teknologiajohtaja lasertekniikassa. Olemme hoitaneet Apricon Oy:lle jo lähes vuosikymmenen ajan TRUMPF Laserin laitteiden asennuksia, käyttöönottoja, huoltoja sekä koulutuksia ja sovelluskehitystä.